dilluns, 18 de setembre de 2017

Coses que passen

Aquests sostenidors especials
ja surten a Internet
És possible que ja els podreu comprar
Si us interessa,
 ESCLAR!
En aquest article voldria comentar unes quantes coses que han passat i que m’han cridat l’atenció. Unes potser ens faran riure, altres ens preguntarem perquè surten ara i quina intenció porten (No hi ha sant sense misteri) o bé ens faran plorar de pena.

Entre les del primer grup en poso dos que han sortit en un dels programes que de  Arucitis que es ficava amb el inventors i emprenedors:
Les cadires adaptades al cos
son més complicades que aquestes robòtiques
No les he trobades a Internet
Vol dir que la seva venda és nul·la
  • ·        Uns sostenidors especials per la sortida del bany de les noies. Utilitzant aquest sostenidors els seus pits s’eixauguen ràpid i amb suavitat ja que no suporten cap mena de pressió de les clàssiques tovalloles. Els pensen comercialitzar en talla única, però de fàcil adaptació a les diferents mides dels seus pit
  • ·        Cadires adaptades al cos perquè els operaris que necessiten asseure’s per treballar i fer la seva feina mes còmode, ho puguin fer Com que era un artefacte metàl·lic articulat extern al cos i privava a l’operari que es pogués moure`s amb normalitat, veiem que la seva comercialització  seria molt complicada

Macià i la República
Entre els del segon grup, tot fent zapping, vaig enganxa:
  • ·        Dues pel·lícules que va projectar TE2 en dos dies deferents. Les pel·lícules presentaven grans batalles del Ejército Español i evidentment van guanyar. No vaig entendre que hi pintaven. No seria que la Sra Cospedel feia publicitat encoberta del seu ministeri?
  • ·        TV3, en els cap de setmana passat va emetre els fets que es varen produir a Barcelona a l’any 31 amb motiu de la proclamació de República Espanyola i la proclamació per part d’en Macià de la República Federal Catalana. I com va acabar?. Amb la restauració del GOVERN de la Generalitat de Catalunya i que en Macià en fora el President. No entenc perquè es va passar ara, en ple moviment cap a la independència, uns fets que el seu resultat no va ser la independència, i que fos precisament TV3 qui la posés en pantalla.   

 I en el grup que fa pena, dos anècdotes més:
La Guardia Civil, buscant paperetes
  • ·     En les tertúlies de les televisions estatals, es qüestiona la gestió dels pobres Mossos per haver una feina eficient en el dia dels atendats i des del ministeri de l’Interior es predica a tort i a dret que ja tot estava acabat  i el Sr Trapero ho va tenir que desmentir sense que el senyor ministre digués ni piu
  • ·      La Guardia Civil, que se  sent ofesa perquè no van estar a primer a primera fila en el dia de repartiment de premis, surt a caçar paperetes amb tota la parafernàlia dels casos, i fa escorcolls a dues impremtes sense resultats visibles. (Ahir van tenir més sort)

En podria posar unes quantes més, però el paper no dona per més

Més val que ens ho preguem amb un somriure, com ens  van recomanar en   Miquel M i la Mary Luz

Joan

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Más vale reír porque... Es de risa
Mary Luz

Miquel M. ha dit...

No hi ha dubte que aquest és un bon recull de notícies molt diverses, que demostren un interès enciclopèdic per part del seu enginyós recopilador. Posats a escollir-ne alguna, m'inclinaria per la subliminal projecció de TV3. Qui sap si l'aparició, en pantalla, del pragmàtic president Macià podrà ser-nos d'ajuda per a trobar una equitativa solució a l'embrollada situació actual.

Josep Maria V. ha dit...


Es distret, divertit i dotat d'enginy

Pilar ha dit...

Bon dia Joan,

encara no he llegit l'article d'aquesta setmana però el de la passada em va agradar molt ja que no es pot anar endavant sense optimisme i s'està demostrant aquest dies.Com deia,em sembla,en Charlie Chaplin, un dia sense un somriure és un dia perdut.

Pilar