diumenge, 27 de desembre de 2020

Final d'any

 

Aquesta noia també té un "bajón"

Bon dia, amic, Sí, tens raó, fa molts dies que  no he pujat a  veure’t. M’hauràs de perdonar, he passat allò que en diuen “un bajón”. Sí noi, mai hauria imaginat que em passes a mi.

Meditar és molt sa

Jo també estic sorpresa, no et preocupis, ja estic més animada, però aquesta beneiteria a fet que em sentís poca cosa, gairebé com un cuc, he preferit estar sola i parlar només amb la família més directa, entretant feia un exercici de meditació i pensar en les coses bones que tinc a la vida i això, ha estat positiu.

Aquestes noies no sabem que comenten
Però el seu aspecte és que s'ho passen bé 

Bé, finalment he tingut ganes de tornar a parlar amb tu. Sí, et volia comentar sobre aquest Nadal i final d’any, que és diferent, bé ja sé que tu el passaràs aquí, com sempre, però jo també el celebraré només amb el Cinto, com un festiu qualsevol, amb els fills i néts ja ho celebrarem més endavant.  

La tele ens informa del que passa en el món
però totes ens ho presenten del color que volen

Sí, és clar, tens molta raó, només cal mirar la part positiva de les coses, ep!, sense deixar d’estar atent a tot allò que passa al món, que esgarrifa.

Llegir poemes davant d'ordinador
no sembla gaire adequat 
però no s pot fer d'altre forma

Per cert, la setmana entrant farem aquella lectura de poemes que el nostre grup llegim dos cops l’any, si home, els que formem part de l’Associació d’Espectadors del Teatre Lliure, però aquesta vegada o farem a través d’una plataforma digital

Segur que el llibre que has enviat a la teva 
és millor que aquest paquet tant ben presentat

Sí a mi també em sembla estrany i no sabem com sortirà, però teníem ganes de recuperar-ho malgrat la situació. El pròxim dia que vingui t’ho explicaré.

Bé, estic una mica cansada, espero que em disculpis. Un altre dia parlaré més estona amb tu. Abans de marxar, però et vull regalar aquest llibre perquè en gaudeixis força durant les festes.

Us desitjo UN BON NADAL I MILLOR 2021

FINS L’ANY QUE VE,  CUIDEU-VOS!!!!!

Carme AFOPA

2 comentaris:

Miquel M. ha dit...

La desagradable i molesta clausura que ens obliga fer el maligne i perillós virus que aquest any ens ha caigut al damunt, no invita gens a l'optimisme, i és molt comprensible el desànim general, però en mig de la foscor, sempre apareix una petita escletxa de llum, com la de un agradable recital de poemes, del que ens parla la Carme, i la certesa de que, l'any vinent, la tenebra del virus serà vençuda per la nova vacuna, i de nou tornarà a lluir el sol.

Dolors Fita ha dit...

La Carme te el dó de animar al seu amic i de pas a tots els que ens endinsem en el seus escrits. Realment, no puc dir qui de vosaltres ma agrada mes, tots vosaltres trobeu
aquell punt en el que ens feu pensar, o treura un somriure.
Gracies per la vostre feina. A veura si aquest any tenim coses bones i alegres.
Una abraçada per a tots i totes. Cada setmana us espero en "candeletes"
D. Fita