diumenge, 28 de maig del 2023

Què és la felicitat

 

Alguns d'aquests sembla que no tinguin sentiments.
 Serà el que ha escrit aquest article?.

Avui he connectat amb algú que no té sentiments. Volia saber que en pensava ell d'aquest tema i la seva resposta ha estat aquesta:

Aquesta família sembla feliç.

La felicitat és un estat emocional i subjectiu que experimentem els éssers humans. És una sensació de benestar, plenitud i satisfacció general a la nostra vida. Però és important tenir en compte que la felicitat pot ser diferent per a cada persona, ja que tots tenim diferents desitjos, necessitats i perspectives.

En aquesta altre família,
tots semblant feliços
però cada un per motius diferents.

La felicitat pot sorgir de diferents fonts i aspectes de la nostra vida, com les relacions personals, els assoliments professionals, el creixement personal, la salut, l'espiritualitat i el sentit del propòsit. Algunes persones troben felicitat en les petites coses quotidianes, mentre que altres poden buscar-la en metes més grans o en el servei als altres.

La felicitat és volàtil.
Tant aviat n'ets molt i passes a poc.
Aquesta gràfica ens ho recorda.

És essencial comprendre que la felicitat no és un estat constant ni permanent. És una emoció que pot variar en intensitat i durada al llarg del temps. Experimentem moments de felicitat, però també passem per desafiaments i dificultats que poden afectar la nostra sensació de benestar. Cada individu té la seva pròpia definició de la felicitat i el seu camí per aconseguir-la.

Algunes persones busquen la felicitat
a través de l'amor
i altres en el creixement personal.

Algunes persones poden buscar-la a través de l'amor i les relacions properes, mentre que altres poden trobar-la en el creixement personal, l'assoliment de metes o la contribució a la societat. No hi ha una fórmula única per a ser feliç, ja que depèn de les nostres experiències i valors personals.

La felicitat no és el destí final
sinó més aviat un camí
en obres que no acaben mai.

En resum, ser feliç implica experimentar una sensació de benestar, plenitud i satisfacció a la vida. És un estat subjectiu que pot variar per a cada persona i depèn de diferents aspectes de les nostres vides. La felicitat no és un destí final, sinó més aviat un camí en constant evolució que tots recorrem de manera única.

... Oh| ,Però sorpresa ...

Quan he llegit l'article abans de publicar-lo, he tingut una gran sorpresa. M'ha semblat una mica "finolis" i de poc pes. Jo esperava alguna cosa diferent, com ara, més tècnica, és a dir, tot allò que es produeix en el nostre cervell quan ens sentim plenament feliços, com per exemple l'alliberament de l'oxitocina o d'altres, reaccions del cos, però no ha estat així i m'ha decebut. Però quan us digui que el seu autor a sigut... una IA (Intel·ligència Artificial), espero que us passi com a mi que he notat ...

Que sembla que li falta molt temps

perquè arribi a tenir sensacions, estímuls, etcètera, com nosaltres

Carme