dimecres, 15 de juny de 2011

Gent gran i mitjans de comunicació

La nostre imatge: EL CARGOL

Per als mitjans tradicionals com és la premsa i la Televisió, les persones grans com a grup NO EXISTIM, i a la ràdio ben poc. En aquest moments i com excepció hem de citar a Ràdio Estel que en l'actualitat emet dos programes destinats a la Gent Gran

A.-) Dissabte a les 18, Gent Gran
B.-) Diumenges entre les 0.15 i la 01.30, en el programa de matinada ens dedica uns 10 minuts a la Gent Gran. Per escoltar-lo, cal connectar el programa des del principi, ja que l'espai referent a la Gent Gran no sempre s'emet al mateix moment del programa. (Aquesta setmana, 12 de Juny, és a les 0.45 aproximadament). També és possible trobar-lo, al cap d'un parell de dies, a Internet. (Podeu fer click AQUÍ i escolliu l’opció “escolta’ns” del dia que us interessi. Mes o menys cada 10 minuts surt un tema diferent). 
En el programa citat es va parlar dels blocs de la Gent Gran i, com a primicia, podem dir que comenta el naixement d’aquest bloc "Persones grans amb opinió", que encara està en període de proves, però que ja comença a caminar amb decisió. Agraïm la seva publicitat|
Imatge del programa de MATINADA
I si ho mirem per  Internet, què passa?.
A.-) Si entrem a “Gent Gran” hi trobem moltes informacions que aporten les Institucions, però res  de caràcter personal, i si en lloc de Gent Gran ho fem per "Persones grans", també hi surlen, com importants, les mateixes entitats.
B.-) Però si busquem per “Persones grans amb opinió”, llavors ja hi apareixen vàries entrades que fan referència aquest bloc que esteu mirant. Home!. Això vol dir que ja comença a funcionar!
Tot això ens fa pensar que el camí que hem escollit, el d'Internet, és un bon camí perquè tots el que desitgin exposar alguna opinió personal, que esperem que siguin molts, puguin fer arribar la seva veu  a totes aquelles persones que ens vulguin llegir, les quals també, a la vegada, esperem que algun dia hi vulguin dir la seva. El nostre bloc de "Persones grans amb opinió" està obert a tothom.
Si hi voleu escriure i esteu d’acord amb la idea fundacional i las regles del bloc, que podreu trobar detallades al bloc mateix, us podeu posar en contacte amb nosaltres en el correu:
gentgranambopinio@gmail.com

i la nostra adreça és:
http://www.personesgransambopinio.blogspot.com/
Joan 

1 comentari:

miquel ha dit...

És una gran veritat que, en general, els mitjans de comunicació no ens fan gaire cas, potser perquè les persones grans no cridem massa, i ens senten poc. Tant de bo que aquest nou bloc de "Persones grans amb opinió" sigui un altaveu ben potent que faci ressonar la nostra veu, i així ningú pugui tenir ja l'excusa de no sentir-la.