diumenge, 11 de març de 2018

Els pensionistes estan fars que els hi prenguin el pelManifestació a Barcelona
de la Gent Gran  el dia 22/02/18
en protesta sobre les pensions i els seus
minsos augments
Aquest és un problema d’actualitat, encara que  ja fa anys que el tenim sobre la taula i el PP no el vol resoldre ans al contrari, l’ha agreujat.

Aquells que hem estat als llocs de direcció de la Gent Gran, tots els partits polítics ens reunien per exposar-los les nostres reivindicacions. Les treballaven conjuntament, i de mutu acord les portaven al Congrés de les Persones Grans, on eren aprovades. Però cap d’elles passava als Parlaments, quedant en l’oblit i l’únic que vàrem aconseguir que hi passes, amb moltes dificultats, va ser la Llei de la Dependència, però pagant el seu pressupost el 50% l’Estat i l’altre 50% l’Autonomia, però actualment l’Estat sols arriba al 18%

La manifestació a Madrid
davant el Congrés dels Diputats
Sabem que govern del PP ens ha congelat la pensió, ja que cada any ens apugen un 0’25%, equivalent a uns 1’70 euros l’any, lo que no equilibra, ni molt menys, l’encariment de la vida. Els jubilats quan estaven en actiu vàrem pagar IRPF i ara el tenim que pagar altre vegada quan cobrem.

Ara ja som a la part negativa
i hem demanat un prèstac a l'Estat
per anr tirant
Però, on anem?
El govern del PP ha buidat la nostra guardiola (66.000.000.000.- €),  i els anys 2017 i el 2018, la Seguritat Social demanà prestats 25,000. milions €  per pagar-nos. Es a dir, no fa res per arreglar aquest assumpte, però consent que les empreses de l’Ibex, paguin als directius uns  sous i indemnitzacions milionàries. Uns casos concrets:

En Rafael Vilaseca fou Conseller Delegat de Gas Natural, li pagaren d’indemnització 17,9 milions, com a pensió !!!!!!  En Vilaseca superà en Josep Mª Nin que va cobrar  16,3 milions d’euros. En Francisco Reynés com a President d’aquesta entitat, que hi va arribar el 6 de febrer, podrà guanyar 4 milions anuals, i podrà duplicar aquest sou, encara que no sap  quins són  els seus objectius. Quina  pensió tindrà? 

Les quantitats fabuloses que cobren els líders empresarials de l’Ibex, va fer exclamar a en Pere Gabarró: Es una “vergonya” el que pagan certes empreses als seus directius. 
  
Les persones garns
i jubilades
No som NINOTS en mans del Sr. Rajoy
No accepto que en Rajoy digui que Espanya és el país de la Comunitat Europea que té els números econòmics millors, quan no sap com arreglar el problema de les pensions, i l’Estat registre un deute històric de 1,144 bilions, si bilions, d’euros, !!!!!

Ja vàrem apuntar en el seu dia, que la gent gran ha de crear un partit polític, perquè ens escoltin al Parlament, doncs som el 22% de la població amb dret a vot, i es evident que trauríem la majoria dels vots del PP i a més vigilaríem els nostres interessos.

CONTESTEU  SI  CREIEU QUE HEM DE CONSTITUIR UN PARTIT

Josep Maria V.


.

3 comentaris:

Miquel M. ha dit...

La conclusió final és la de que l'Estat ens està estafant, i de que hi ha algunes jubilacions que són realment escandaloses. És una idea molt suggestiva la de crear un partit de la gent gran, per defensar els nostres interessos, i en teoria sembla possible fer-ho, però la pràctica topa amb una realitat que ningú és capaç de superar: la gran diversitat de criteris de la gent gran, monàrquics, republicans, anarquistes, àcrates, religiosos, ateus, del Barça o del Madrid.... No hi ha coincidència possible ni forma humana de conciliar i coordinar tants criteris diferents. De manera que només ens queda l'únic recurs de seguir protestant. I jo m'uneixo a la protesta.

Dolors Fita ha dit...

Crec que fa molts anys que les urpes de Franco segueixen escampadas per Espanya. Hi ha la
classe alta, que admet el gobern i la treballadora que sempre li toca aguantar-se, perque els Sindicats no sempre actuen al seu favor i la classe mitjana se está perdent. El col-lectiu
de gent gran es el mes important, fins ara a ajudat als fills fent de kangurs i compran
coses per la canalla, es a dir, gastan diners per la familia. Als que encara poden anar amb
l'Inserso també gastan. Pero aquest gobern ens está arruinan a nosaltres,tambe al Pais.
Digas Espanya o Catalunya. Hans ha robat, estafat i a sobra amb un gran somriure semble
que tinguin rao. La "Justicia" está dominada per el Gobern. No hi ha un pam de net.

Joan ha dit...

Crec que un partit politic de gent gran es inviable.
És preferible una associoació o algo semblant apolitica que aglomeri a TOTA les persones i amb 7 milions de persones gran poden fer caura el gover
Aixó és el que li cou a D. Mariano
Joan