diumenge, 28 d’octubre de 2018

Màsters


Fàbrica de masters per els amics
Els Màsters és un curs de formació professional molt especialitzada que és fa en certes escoles i universitats, de forma preferent dirigit a postgraduats de llicenciatures; diploma que s’obté desprès d’haver fet aquest curs.

Més d'una senyoria dels que estan aquí asseguts
han estat premiats
amb màsters de favor
Tos els ciutadans hem pogut apreciar, dies enrere, que els polítics de les Cortes Españolas, han ocupat tot aquell temps que tenen l’obligació de dedicar-lo a defensar els interessos dels ciutadans, per millorar la nostra vida i donar-nos el benestar social que ens mereixem,  ja que per això els hi paguem la remuneració que ells s’han estipulat, i les jubilacions que tindran i que seran molt més superiors a les que a nosaltres ens obliguen a percebre

Als catalans NO ens agrada
perdre el temps
Acabat aquest aclariment i tornant amb aquest tema dels Màsters, els hi diria que els catalans són més positius i no armem aquestes “riñas de gatos” que no ens porten a cap lloc, perdó, si que ens porten, a perdre el temps sense to ni so.

Quan jo vaig entrar a la Facultat de Dret a l’any 1947, l’assignatura de Dret Administratiu, el Catedràtic que ens va correspondre era en Josep Maria Pi Sunyer.

El catedràtic
que volia suspendre poc
El primer dia de classe entràvem tots una mica nerviosos i inquiets per saber que ens diria el Catedràtic, quins dies tindríem classe, quan ens faria exàmens parcials durant el curs. Un cop aposentats en els bancs de l’aula, en Josep Maria Pi Sunyer, ens va donar la benvinguda, ens digué el llibre que havíem de comprar, com donaria l’assignatura, etc.. etc..i va acabar la trobada amb aquestes paraules tant clares: 
"Suspendré molt poc, perquè sinó sabeu aquesta assignatura la vida ja us suspendrà."

Doncs bé, això mateix és el que els hi dic jo: "Senyors polítics no m’interessa si teniu o no teniu Màster, si no sabeu dialogar ni teniu dots de polítics, nosaltres, els ciutadans, us suspendrem!!!."

En confiança, per tot el que heu fet durant aquest temps de  la “riña de gatos”, i amb posterioritat, sospito i preveig que

QUEDAREU SUSPESOS !!!!
Josep Maria V .

2 comentaris:

Miquel M. ha dit...

Les sessions del Congrés, que podem veure per televisió, fa caure l'ànima als peus. L'actuació dels congressistes, i moltes vegades la seva inacció, és completament deplorable. És per això que m'adhereixo totalment a la proposta d'en Josep Mª.V., i voldria també dedicar ara simbòlicament, igual com fa ell, un suspens ben sorollós a la majoria dels nostres polítics.

Joan ha dit...

Jo també els hi poso un suspens al 90% del polítics